Gyakornok voltam.

(Nem csak) luxemburgi képek és élménybeszámolók...

Gyakornokként is érdemes tudnunk, melyek a munkaszüneti napok és a nemzeti ünnepek. Nem csak azért, hogy megpihenjünk, hanem azért is, nehogy lemaradjunk egy-egy jónak ígérkező luxemburgi programról. A lista alapján június 23-a a legfontosabb nemzeti ünnep, ami a mindenkori uralkodó születésnapja. A 2012-es piros betűs ünnepeknek ezen az oldalon érdemes utánanézni. 

unnepek.jpg

A kint tartózkodásom alatt elég sok jeles esemény lesz, úgyhogy majd igyekszem képekkel is illusztrálni, hogyan ünnepelnek-mulatnak a luxemburgiak. És most már tényleg ez volt az utolsó poszt itthonról, mert kifogytam a „felkészülős” témákból. A következő bejegyzést már Luxembourgból fogom írni március végén-április elején. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://eugyakornokluxemburg.blog.hu/api/trackback/id/tr294298203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása