Gyakornok voltam.

(Nem csak) luxemburgi képek és élménybeszámolók...

Na így már sokkal jobb! A filctollal írt, ilyen-olyan darabkákból összefénymásolt fekete-fehér papír helyett végre kulturált reklámplakátot kapott a méltán világhíres Pick szalámi. :) 

Ilyen volt:

pick_szalami_reklam.jpg

És ilyen lett. A piros színnel bekeretezett részben a szalámi tulajdonságait részletezik: kiemelik, hogy igazi MAGYAR szalámi, és még arról is elmélkednek, hogy miben rejlik az igazi Pick-íz titka. Hát nem sokkal vevőcsalogatóbb? ;)

pick.jpg

2 komment

Címkék: képek

A bejegyzés trackback címe:

https://eugyakornokluxemburg.blog.hu/api/trackback/id/tr784704443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fandor 2012.08.10. 19:39:10

Hol van ez? Ha kuldok neked egy igazi Pick plakatot, kirakatod a tulajjal?

eugyakornokluxemburg 2012.08.10. 22:21:18

@Fandor: Luxembourgban az itteni európai intézmények dolgozóinak fenntartott kis boltban. Gyakornokként nem nagyon szólhatok bele, hogy milyen plakátot rakjanak ki. Ezt a posztot csak érdekességként írtam meg, hogy hála istennek valakinek eszébe jutott, hogy kulturáltabban is lehetne hirdetni ezt a magyar specialitást. :)
süti beállítások módosítása