Gyakornok voltam.

(Nem csak) luxemburgi képek és élménybeszámolók...

Sosem lehet tudni, mikor lehet szükségünk luxemburgi számra. Ez akkor lehet a leghasznosabb, ha itt szeretnénk munkát keresni, mert a munkáltatók inkább a +352-es előhívójú számokat fogják felhívni, mint a számukra ismeretlen +36-ost...

simcards.jpg

A három luxemburgi mobilszolgáltató cég a Tango, a LuxGSM és az Orange. Elmondások alapján az Orange dolgozik a legjobb tarifákkal. Ha luxemburgi SIM kártyát szeretnénk igényelni, a legegyszerűbb, ha bemegyünk egy Orange üzletbe, vagy akár az Auchan 2. emeletén található műszaki cikk osztályra. Itt mindenben segítenek nekünk. Érdemes beruházni egy használt telefonra is, amibe bele tudjuk tenni a luxemburgi kártyát, de akár a saját telefonunkat is használhatjuk, csak ne felejtsük el otthon kikódoltatni, ha esetleg nem kártyafüggetlen a telefonunk, mert itt 30-40 eurót kérnek el ezért a szolgáltatásért. (Nem tudom, Magyarországon olcsóbb-e?) Bővebb információért ajánlom felkeresni az itteni szolgáltatók honlapját, vagy megkérdezni az itteni tapasztaltabb gyakornokokat/kollégákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://eugyakornokluxemburg.blog.hu/api/trackback/id/tr374709404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása