Gyakornok voltam.

(Nem csak) luxemburgi képek és élménybeszámolók...

Ebben a posztban érdekességként pár képet fogok csatolni. A képek számomra azért különlegesek, mert itt készültek Luxembourgban, de mégis kapcsolódnak Magyarországhoz. Három korábbi posztban már szerepeltek magyar vonatkozású képek: itt egy Liszt Ferenc-emléktábla, ebben a posztban az Antall József-épület, ebben pedig egy Újpest-felirat. 

És most lássuk a képeket!

  • Kezdjük egy régebbi képpel, amely húsvét környékén készült. A Welt am Sonntag című újság hozta le ezt a cikket a locsolkodásról.

locsolasss.jpg

  • Természetesen nem maradhat ki a Pick szalámi, amelyet a parlamenti dolgozóknak fenntartott bolt hentespultjánál lehet megvenni. Ilyen "nomád" volt a marketingje...

pick_szalami_reklam.jpg

  • Szintén a parlamenti boltból: fűszerpaprika és tölteni való paprika. 

fuszerpaprika.jpg

tvpaprika.jpg

  • És végül egy (vagy inkább három?) gyöngyszem, szintén a parlamenti boltból. Hamisítatlan, őshonos magyar mangalicák, plüss kiadásban. Ha szeptember végéig nem veszi meg őket senki, bizony Isten hazahozom az egyiket. :D

mangalica.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eugyakornokluxemburg.blog.hu/api/trackback/id/tr284687546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása